Bozkurt Belediyesi İftar Programında Muhtarlarla Buluştu

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Mahalle Muhtarıyla Birlikte İftar Yaptı

Bozkurt Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. İstasyon Kafede gerçekleşen iftar yemeğine Bozkurt Kaymakamı Enes Özkan, muhtarlar ve meclis üyeleri de katıldı. İftar sonrası Başkan Çelik muhtarlarla sohbet etti ve Alikurt Mahallesi Muhtarı Caner Vural’ın doğum günü sebebiyle pasta kesildi.

Başkan Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Bozkurt Kaymakamımız Enes Özkan’ı ve mahallelerimizin sesi kulağı muhtarlarımızla iftar programımızda bir araya geldik. İstasyon Kafe’de düzenlediğimiz iftar programımıza katılan sayın kaymakamımıza ve bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. – DENİZLİ

Related Posts

Kartalkaya Komisyonu Bolu Belediye Başkanı’nı dinledi: ‘Bakanlıklar soruşturulmuyor’

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kartalkaya’da 78 kişinin yaşamını yitirdiği otel yangınını araştırmak için kurulan Meclis komisyona geldi. Oteli denetleme yetkisinin il özel idaresinde olduğunu belirten Özcan “Bilirkişi raporunda belediye, özel idare, çalışma bakanlığı, kültür bakanlığı olayda etkili deniyor. Ama sadece iki kurumla ilgili adli süreç işliyor. Belediye ve özel idare. Bakanlıklarla ilgili soruşturma izni verilmemesi, davaların açılmamasıyla sonuçlanıyor. Davanın bir an önce açılması lazım” dedi.

Hindistan ve Pakistan’ın yüzde kaçı Müslüman?

Hindistan ile Pakistan arasındaki savaş sonrası Hindistan ve Pakistan halkının Müslüman olup olmadığı, dini inançlarının ne olduğu gündeme geldi.

THY bugünkü bazı seferlerini iptal etti

Hindistan ve Pakistan arasında yaşanan gerilim uçuş güvenliğinde yaşanan olumsuzluk nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) bugün yapmayı planladığı Lahor ve İslamabad seferlerini karşılıklı olarak iptal etti.

Çin Hindistan ve Pakistan’a itidal çağrısı yaptı

Çin, Hindistan’ın 22 Nisan’da gerçekleşen terör saldırısını gerekçe göstererek misilleme olarak Pakistan topraklarına ve Pakistan’ın kontrolündeki Azad Keşmir’e düzenlediği hava saldırı sonrası tarafların gerilimi artıracak adımlardan kaçınması gerektiğini bildirdi.

Bağ evinin bahçesinden çıktı, Jandarma harekete geçti

Tokat’ta bir bağ evinin bahçesinde izinsiz kazı yapan 4 kişi, üzerinde Antik Yunanca ‘ΤΡΥΦΗ’ yazan ve bir kadın figürü bulunan mozaik buldu. Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalanan şahıslardan 2’si tutuklandı.

İBB soruşturmasında Murat Gülibrahimoğlu’nun mal varlığına el konuldu

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturmasında firari şüpheli konumunda yer alan Murat Gülibrahimoğlu’nun mal varlığına el konuldu.