Yemen Başbakanı istifa etti

Yemen Başbakanı Ahmed Avad Bin Mübarek İstifasını Açıkladı

Yemen Başbakanı Ahmed Avad Bin Mübarek, X platformundan yaptığı açıklamada istifasını duyurdu.

Bin Mübarek, açıklamasında, “Az önce (Yemen) Başkanlık Konseyi Başkanı Reşad el-Alimi ile yaptığım görüşmenin ardından kendisine Başbakanlık görevimden istifamı sundum.” açıklamasında bulundu.

Yeni gelecek başkana başarılar dileyen Bin Mübarek, ülkenin zor durumunda olduğu bu zamanlarda yeni başbakanın görevini en iyi şekilde yapabilmesi için destek olunması gerektiğini vurgulayarak, birlik olunmasını istedi.

Related Posts

Siyasetçilerden Sırrı Süreyya Önder için taziye mesajları

18 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Sırrı Süreyya Önder bugün toprağa verilecek. Önder için siyaset yelpazesinin farklı kesimleri başsağlığı mesajları paylaştı.

İsrail’de sirenler çalıyor: “Yemen’den füze atıldı, şarapnel havalimanı yakınlarına düştü”

İsrail ordusu, Yemen’den fırlatıldığını ileri sürdüğü bir mühimmatı durdurmak için çalışma yaptıklarını, çalışmanın sonuçlarını incelediklerini duyurdu.

Bitlis’i fırtına vurdu, çatılar uçtu

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle bazı ev ve ahırların çatıları uçtu.

Erzurum’da heyelan: Evin çatısına kaya düştü

Erzurum’da meydana gelen heyelan paniğe neden oldu. Bir evin çatı katı duvarı, düşen kaya parçalarının etkisiyle yıkıldı.

Mayıs ayının ilk anketi geldi: Birinci parti değişmedi

ORC Araştırma, Mayıs 2025 anketini yayımladı. Ankete göre, CHP birinci parti konumunu korudu.

Amazon’da bataklığa düşen uçağın yolcuları, 36 saat kurtarılmayı bekledi

Amazon ormanlarında bir bataklığa düşen uçaktaki yolcular, timsahlar ve yılanlarla dolu suda 36 saat kurtarılmayı bekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir