Filipinler’de havalimanında kaza:  Sürücü kalabalığa daldı

Filipinler’de Havalimanı Kazasında 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Filipinler’in başkenti Manila’da bulunan Ninoy Aquino Uluslararası Havalimanı’nda korkunç bir kaza meydana geldi. Bir sürücü, havalimanının girişinde kalabalığa dalınca 4 yaşındaki bir kız çocuğu dahil olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti.

Havalimanı yetkilileri, meydana gelen olayı “trafik kazası” olarak tanımlayarak, aracın dış bariyerleri aşarak NAIA Terminal 1’in girişindeki yaya yoluna girdiğini belirtti.

Yetkililer, “Sosyal medyada dolaşan görüntülerin neden olduğu endişeyi anlıyoruz. Spekülasyon yapmadan ve doğrulanmış bilgileri bekleyerek dikkatli olunması konusunda halkı uyarıyoruz. Gelişmeler en kısa sürede paylaşılacaktır.” açıklamasında bulundu.

Kazada yaralananlar hastaneye kaldırılırken, araç sürücüsü ise gözaltına alındı.

Related Posts

Nişanlısını kurtarmak isterken canından oluyordu

Aydın’da intihara kalkışan nişanlısı Adem S.’ye engel olmak isteyen Bahar Y., silahın ateş almasıyla kolundan yaralandı.

Hatimoğulları ve Bakırhan’dan saldırıya uğrayan Özel’e destek: ‘Bu alçakça girişimin amacını da arkasındaki karanlığı da biliyoruz’

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, cenaze töreni ardından saldırıya uğrayan CHP lideri Özgür Özel için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Açıklamada; “Acımızın en derin olduğu anda, halkların ortak yasını hedef alan bu alçakça girişimin amacını da arkasındaki karanlığı da biliyoruz. Bu ülkenin onurlu insanları, bu kirli senaryolara teslim olmayacak” denildi.

4 günlük bebek ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi

Van’da, kalp rahatsızlığı olan 4 günlük bebek, ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi.

Müsavat Dervişoğlu’ndan, Alparslan Türkeş’in kabrinde yaşanan olaylara ilişkin açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in kabrinde yaşanan olaylara ilişkin, “Bu saygısızlığı ve sorumlularını kınıyorum. Böyle bir işe alet olanları da onları talimatlandıranları da kınıyor ve telin ediyorum.” dedi.

Şanlıurfa’da traktörün altında kalan 2 çocuk annesi öldü

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde devrilen traktörün altında kalan 2 çocuk annesi kadın hayatını kaybetti.

Aydın’da refüje çarpan motosikletin sürücüsü öldü

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, refüje çarpan motosikletin sürücüsü Ahmet Nuri Kayık (36) hayatını kaybetti. Kaza, güvenlik kamerasına yansıdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir