Temel Karamollaoğlu, Erdoğan’a tazminat ödeyecek

T24 Haber Merkezi

Eski Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan‘a karşı yaptığı iddialar nedeniyle açılan davada 70 bin lira manevi tazminat ödemesine mahkum edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Temel Karamollaoğlu’nun Erdoğan ve Necmettin Erbakan’a yönelik iddialarıyla ilgili davada alınan kararı duyurdu. Aydın, şu ifadeleri kullandı:

“22 Şubat 2024 tarihinde bir televizyon kanalında Temel Karamollaoğlu’nun, Sayın Cumhurbaşkanımızı ve rahmetli Necmettin Erbakan’ı hapse attırmak için çabaladığını ve evini polisle kuşatarak itibarsızlaştırmaya çalıştığını iddia etmesi üzerine açtığımız manevi tazminat davasında, Ankara 27’nci Asliye Mahkemesi, Cumhurbaşkanımız lehine 70 bin TL manevi tazminat ödenmesine hükmetti.”

Related Posts

İsrail, tüm baskılara rağmen Batı Şeria’da yeni yerleşimler kuruyor

İsrail’in Batı Şeria’da 22 yeni Yahudi yerleşimi onaylaması, bölgede tansiyonu yeniden yükseltti. Yerleşimlerin Gazze savaşı sürerken ilan edilmesi, Filistin tarafında sert tepkilere yol açtı.

DEM Parti’den İmamoğlu’na ziyaret açıklaması

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’ın tutuklanarak görevden alınan Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu bayramdan sonra ziyaret edeği iddiası sonrası açıklama yapıldı.

Hamas ABD ile ateşkeste anlaştı, lideri Muhammed Sinvar öldürüldü

Netanyahu, Hamas’ın Gazze’deki lideri Muhammed Sinvar’ın öldürüldüğünü açıkladı. Sinvar’ın, İsrail tarafından öldürülen Yahya Sinvar’ın kardeşi olduğu ve ölümünden önce tünelde ateşkes görüşmesi yaptığı bildirildi.

AB, Suriye’ye yönelik yaptırımların bir kısmını kaldırdığını duyurdu

Avrupa Birliği (AB), Suriye’ye yönelik ekonomik yaptırımların kaldırılması kararının resmen kabul edildiğini bildirdi. AB Konseyinden yapılan yazılı açıklamada, bankalar, ülkenin ekonomik toparlanması için önemli sektörlerde faaliyet gösteren şirketler ile medyadan 24 kuruluşun yaptırım listesinden çıkarıldığı kaydedildi.

İzmir’deki marketlerde ‘fahiş fiyat’ ve ‘etiket’ denetimi

İzmir’de Ticaret Bakanlığı ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ve etiket denetimi yaptı.

ABD’de alışveriş merkezinde silahlı saldırı: 5 kişi vuruldu

ABD’de alışveriş merkezinde silahlı saldırı: 5 kişi vuruldu