Adana’da uyuşturucu satıcılarına operasyon: 25 gözaltı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Operasyonunda 25 Şüpheli Yakalandı

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, cumhuriyet savcılığının 25 şüpheli hakkında yakalama kararı vermesinin ardından özel harekat polislerinin desteğiyle çalışma başlattı. Operasyon kapsamında tespit edilen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, kapıları koçbaşıyla kırarak içeriye girdi.

Gerçekleştirilen operasyonlarda yapılan aramalarda, suç unsuru malzemeler ele geçirildi. Gözaltına alınan bazı şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Related Posts

Gazze gıda fiyatları yüzde 500’den fazla arttı

Yardımların ve ürün girişinin engellenmesi nedeniyle Gazze’de temel gıda maddelerinde fiyatların yüzde 527 arttığı kaydedildi.

Fransa’da Müslüman genç camide öldürüldü: Başbakandan sert tepki

Fransa Başbakanı Bayrou, Müslüman gencin camide namaz kılarken öldürüldüğü saldırıyı “İslam karşıtı alçaklık” olarak nitelendirdi, çok sayıda siyasetçi olaya tepki gösterdi.

Hafif ticari araç TIR’a arkadan çarptı: Bir ölü

Sakarya’nın Geyve ilçesi D-650 kara yolunda hafif ticari araç TIR’a arkadan çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Aydın’da trafik kazası: Bir can kaybı

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında devrilen otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.

Mahalleyi koku sardı, ekipler alarma geçti

Kocaeli’de mahalleyi saran koku ekipleri alarma geçirdi. Kokunun bir fabrikadan geldiğini tespit eden ekipler, kokunun kaynağının fabrikadaki bir malzeme olduğunu belirledi.

Ağızlıksız pitbullu başka köpeklerin üzerine saldı: Sahibine para cezası

İstanbul Bakırköy’de bir kişi, ağızlıksız dolaştırdığı pitbullu diğer köpeklerin üzerine saldırdı. Sahibine 6 bin 923 lira para cezası verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir