Antalya’da korkunç olay: Saklandığı yer bulununca kız arkadaşını öldürdü

Antalya’dan Şok Edici Bir Cinayet Haberi!

Antalya’dan korkunç bir cinayet haberi geldi. Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi 1327 Sokak’ta saat 01.00 sıralarında mahallede devriye görevi yapan bekçiler, şüphelendikleri Sezer Bozkurt’u (33) durdurarak kimlik kontrolü gerçekleştirdi. Bozkurt, aranması olduğu ortaya çıkınca kaçmaya başladı.

Bekçiler şüphelinin kaçtığını anons ederken, olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bir süre sonra Sezer Bozkurt, yanındaki kız arkadaşı Elif Güneş (17) ile birlikte eski eşi Z.S.B.’nin evine girmeye çalıştı. Z.S.B.’nin eve almadığı Güneş ve Bozkurt, apartmanın odunluk kısmına girdi.

İkna Çabası Sonuçsuz Kaldı
Sezer Bozkurt, yerini tespit edip siteye gelen güvenlik güçlerine, elinde tabanca olduğunu, gelmeleri halinde kız arkadaşı Elif Güneş ile kendisini vuracağını söyledi. Ekiplerin ikna edemediği Sezer Bozkurt, saat 05.00 sıralarında Elif Güneş’in başına ateş ettikten sonra aynı tabancayla kendi başına ateş etti. Tabanca sesi ile ekipler odunluğa gelen ekipler, Güneş ile Bozkurt’u kanlar içinde buldu.

Elif Güneş’in hayatını kaybettiği belirlenirken, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sezer Bozkurt kurtarılamadı. Elif Güneş’in cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Burdur’da otomobil ile TIR çarpıştı

Burdur’da karşı yönden gelen TIR’ın dorsesine çarpan otomobildeki sürücü Mahmut O., eşi Vildan O. ile kızı Azime Nisa O. (2) ve oğlu Osman O. (12) yaralandı.

Kilosu bin liradan alıcı buluyor: Yazın habercisinde hasat başladı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesi Çile Mahallesi’nde yazın habercisi kirazın hasadına başlandı. Sezonun ilk kiraz hasadını gerçekleştiren üretici Erdoğan Bulut, cristobalina cinsi kirazın kilosunun 1.000 TL’den alıcı bulduğunu ifade etti.

AKP’den Anayasa Mahkemesi’nin iptal kararlarını düzenleyen yeni kanun teklifi

AKP, Anayasa Mahkemesi’nin iptal kararlarını düzenleyen yeni torba kanun teklifini TBMM Başkanlığı’na sundu.

Cerrahpaşa Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi deprem riski nedeniyle taşınıyor

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın, İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi’nin faaliyetleri 20 gün süreyle durdurulduğunu açıkladı. Aydın, “Fakülte deprem riski nedeniyle Avcılar Yerleşkesi’ne taşınacak.” dedi.

6 aydır takip ediliyorlardı: Düzce’de fuhuş operasyonu

Düzce’de polisin 6 aylık teknik ve fiziki takibi sonrası fuhuş operasyonu düzenlendi. Operasyonda 5 şüpheli, gözaltına alındı.

Moskova’da araçta patlama: “Üst düzey Rus askeri yetkili öldü”

Rusya Silahlı Kuvvetleri’nin üst düzey isimlerinden Moskalik’in Moskova bölgesinde bir araca yerleştirilmiş bombanın patlaması sonucu öldüğü iddia edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir