Cide’nin “Efsane Başkanı” Memduh İmer 100 yaşında hayatını kaybetti

Kide Belediye Başkanı “Koca Reis” Memduh İmer, 100 Yaşında Aramızdan Ayrıldı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 26 yıl boyunca belediye başkanlığı yapan ve ilçe halkı arasında “Koca Reis” olarak bilinen Memduh İmer, 100 yaşında hayatını kaybetti.

1954 ile 1984 yılları arasında 26 yıl boyunca Cide Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Memduh İmer, ilçe halkının takdirini kazanarak “Koca Reis” lakabıyla anılmaya başladı.

100 yaşında vefat eden efsane Başkan Memduh İmer’in cenazesi, 28 Aralık Cumartesi günü Kasaba Mahallesindeki evinin önünde helallik alınmasının ardından Cide Belediyesi önüne getirilecek. Resmi törenin ardından öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Belediye Başkanı Demir’den Taziye Mesajı

Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, vefat eden eski Cide Belediye Başkanı Memduh İmer için taziye mesajı yayınladı. Demir, “Değerli büyüğümüz, ilçemizin ‘Koca Reis’ lakaplı, 26 yıl boyunca Cide Belediye Başkanlığı görevini yapan Sayın Memduh İmer’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. (DHA)

Related Posts

İstanbullular dikkat! İSKİ açıkladı: Üç ilçede 12 saatlik su kesintisi

İSKİ, 18 Haziran Çarşamba günü Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece’de yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Kesintinin yaklaşık 12 saat süreceği belirtildi.

11 adrese FETÖ baskını: 11 kişi gözaltında

İstanbul ve Kocaeli’de, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün güncel talebe yapılanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, sabah 06.00’da 11 adrese baskın yapıldı ve 11 şüpheli gözaltına alındı.

Cemil Tugay: 2025 Eylül ayında ek zam yapılmasın, işten çıkarma sürecini durduralım

Cemil Tugay: 2025 Eylül ayında ek zam yapılmasın, işten çıkarma sürecini durduralım

Selçuk Özdağ’dan ‘İsrail vatandaşlarına uygulanan vize muafiyeti derhal kaldırılmalı’ çağrısı

Yeni Yol Grubu Grup Başkanvekili Selçuk Özdağ, “İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmanın ardından, can havliyle kaçan sözde ‘sivil’ İsrail vatandaşlarının ülkemize giriş yaptığı haberleri kamuoyunda ciddi bir öfke yaratmıştır. Güvenlik birimleri acilen harekete geçmeli, İsrail vatandaşlarına uygulanan vize muafiyeti derhal kaldırılmalı, ülkemiz bu sinsi sızmalara kapatılmalıdır. Türkiye, katil bir rejimin kaçış noktası olamaz” ifadelerini kullandı.

İzmir’de Havalandırma borusunda ruhsatsız tabancalar yakalandı

İzmir’in Bornova ilçesinde yapılan denetimlerde, bir iş yerinde yapılan aramalarda, havalandırma borusuna gizlenmiş 2 ruhsatsız tabanca ve 16 mermi ele geçirildi. Polis, iş yerinde çalışan 3 kişiyi gözaltına aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mısır Cumhurbaşkanı Sisi görüştü: Netanyahu’nun hukuk tanımazlığı güvenlik sorunu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör devleti İsrail’in İran’a yönelik saldırıları sonrası Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüştü. Erdoğan, Netanyahu hükümetinin hukuk tanımazlığının küresel boyutta istikrar ve güvenlik sorunu olduğunu ifade etti. Saldırıların Gazze’deki soykırımı gölgelemesine asla izin verilmemesi gerektiğini söyledi.