Emine Erdoğan, Ümraniye Çevre Şenliği’nde Sıfır Atık Bilincine Dikkat Çekti

Emine Erdoğan Çocuklarla Birlikte Ümraniye Çevre Şenliği’nde

Emine Erdoğan, çocuklarla atölyelere katılarak çevre bilincine vurgu yaptı. Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Çevre Şenliği’ne katılan Erdoğan, DOA makinesine pet şişe attı ve “Sıfır Atık bir kampanya değil, bilinçli bir yaşam tarzı” dedi.

Ümraniye Belediye Meydanı’nda gerçekleştirilen Çevre Şenliği’ne katılan Emine Erdoğan, çocuklarla birlikte teraryum hazırladı. Ayrıca, çocuklara geri dönüşüm konusunda bilgi verdi ve el sanatları stantlarını ziyaret ederek doğayı koruma çözümleri hakkında bilgi aldı.

Emine Erdoğan, daha sonra Türkiye Çevre Ajansı (TÜÇA) tarafından yürütülen Depozitosu Olan Ambalajlar (DOA) makinesini inceledi. Makineyi kullanan Erdoğan, pet şişe ve metal kutuları geri dönüştürdü. Daha sonra, bazı önemli isimler de makineyi deneyimledi.

Çevre Şenliği kapsamında “Tasarımda Yeni Çağ: Atık Yok, Stil Var” sergisinin açılışını yapan Emine Erdoğan, geri dönüştürülmüş kumaş ve objelerden yapılan ürünleri inceledi. Aynı zamanda sergiye katılan diğer ziyaretçilerle sohbet etti.

Programın ardından sosyal medyada paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, Çevre Şenliği’nin bilinçli yaşam tarzına dikkat çektiğini ve herkese teşekkür ettiğini belirtti. Sıfır Atık hareketinin sadece bir kampanya olmadığını vurgulayan Erdoğan, bilinçli yaşam tarzını sanat ve sevgiyle yaşatan herkese teşekkürlerini iletti. – İSTANBUL

Related Posts

Şezlong kavgasında kan aktı: Baltayla öldürdü, kaçarken yangın çıkardı

Çeşme’de iki site görevlisi şezlong yeri nedeniyle tartıştı. Kavgaya dönen tartışmada Soner Boztepe, başına aldığı balta darbesiyle hayatını kaybetti.

Bingöl’de İstihdam Toplantısı Yapıldı

Vali Usta başkanlığında istihdam ve mesleki eğitim konuları ele alındı, projeler değerlendirildi.

Selçuklu Belediyesi, Cuma Buluşmaları ile Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek belediyecilik hizmetleri hakkında geri bildirim alıyor. Başkan, insan odaklı hizmet anlayışıyla Selçuklu’nun değerine değer kattıklarını ifade etti.

Kartalkaya davasında Kültür ve Turizm Bakanlığı 3 bürokrat için soruşturma izni verdi

Kartalkaya’da 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangını faciasına ilişkin dava sürerken Kültür ve Turizm Bakanlığı 3 bürokrat için soruşturma izni verdi.

Trabzonspor Yaz Kampı Tamamlandı

Trabzonspor Futbol Okulları Yaz Kampı’na 39 takım katıldı, ödüller efsane oyuncu Necati Özçağlayan’dan alındı.

Alaşehir’de Kenevir Operasyonu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 2.903 kök kenevir ve 8.820 gram esrar ele geçirildi, 2 kişi serbest.