Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Geçirdi: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki bir otobüs istinat duvarına çarparak durabildi ve sonucunda 14 kişi yaralandı.

Olayın ardından sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı ve yaralılar Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Baruş, yaralanan 14 kişinin durumlarının ciddi olmadığını ve röntgen sonuçlarından sonra taburcu olabileceklerini belirtti.

Vali Baruş, kazanın otobüsün yol kayması sonucu meydana geldiğini söyleyerek, “Otobüs yoldan kayarak istinat duvarına çarptı, ardından bariyerlere çarparak camlar kırıldı ve bu nedenle yolcular yaralandı. Şans eseri hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale etti.” şeklinde konuştu.

Related Posts

İstanbullular dikkat! İSKİ açıkladı: Üç ilçede 12 saatlik su kesintisi

İSKİ, 18 Haziran Çarşamba günü Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece’de yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Kesintinin yaklaşık 12 saat süreceği belirtildi.

11 adrese FETÖ baskını: 11 kişi gözaltında

İstanbul ve Kocaeli’de, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün güncel talebe yapılanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, sabah 06.00’da 11 adrese baskın yapıldı ve 11 şüpheli gözaltına alındı.

Cemil Tugay: 2025 Eylül ayında ek zam yapılmasın, işten çıkarma sürecini durduralım

Cemil Tugay: 2025 Eylül ayında ek zam yapılmasın, işten çıkarma sürecini durduralım

Selçuk Özdağ’dan ‘İsrail vatandaşlarına uygulanan vize muafiyeti derhal kaldırılmalı’ çağrısı

Yeni Yol Grubu Grup Başkanvekili Selçuk Özdağ, “İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmanın ardından, can havliyle kaçan sözde ‘sivil’ İsrail vatandaşlarının ülkemize giriş yaptığı haberleri kamuoyunda ciddi bir öfke yaratmıştır. Güvenlik birimleri acilen harekete geçmeli, İsrail vatandaşlarına uygulanan vize muafiyeti derhal kaldırılmalı, ülkemiz bu sinsi sızmalara kapatılmalıdır. Türkiye, katil bir rejimin kaçış noktası olamaz” ifadelerini kullandı.

İzmir’de Havalandırma borusunda ruhsatsız tabancalar yakalandı

İzmir’in Bornova ilçesinde yapılan denetimlerde, bir iş yerinde yapılan aramalarda, havalandırma borusuna gizlenmiş 2 ruhsatsız tabanca ve 16 mermi ele geçirildi. Polis, iş yerinde çalışan 3 kişiyi gözaltına aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mısır Cumhurbaşkanı Sisi görüştü: Netanyahu’nun hukuk tanımazlığı güvenlik sorunu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör devleti İsrail’in İran’a yönelik saldırıları sonrası Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile görüştü. Erdoğan, Netanyahu hükümetinin hukuk tanımazlığının küresel boyutta istikrar ve güvenlik sorunu olduğunu ifade etti. Saldırıların Gazze’deki soykırımı gölgelemesine asla izin verilmemesi gerektiğini söyledi.