İl il gezip, kuyumcuları dolandıran karı koca tutuklandı

Altın Dolandırıcıları Bartın’da Yakalandı!

İstanbul, Bolu, Ordu, Zonguldak, Burdur, Kütahya ve Ankara’nın ardından son olarak Bartın’da faaliyet gösteren kuyumcuları dolandıran M.S. ve S.S çifti, kuyumcuların dikkati sayesinde polis tarafından yakalandı.

Bartın Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 148 saatlik güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şüphelilerin izini bulmayı başardı. Antalya’dan kiraladıkları araçla kaçmaya çalışan karı-koca çifti, Amasra yolu Arıt kavşağında polis ekipleri tarafından durduruldu.

Toplamda 122 bin 700 TL tutarında dolandırıcılık yaptıkları belirlenen M.S. ve S.S çifti, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, dolandırıcıları tutuklayarak cezaevine gönderdi. Soruşturma ise devam ediyor.

Related Posts

Hacı adaylarına büyük şok! Mekke’de fiyatlar uçtu

Mübarek beldelere hac vazifesini ifa için gelen hacı adayları, şehirde otobüs seferlerinin sona ermesi ile Harem bölgesine ulaşmakta zorluk çekiyor. Merkeziye bölgesi tabir edilen Kabe’ye 1 kilometre uzaklıktaki otellerin dışında, tavafa gelmek için …

Yavuz Ağıralioğlu: Memlekette bu kadar dert varken parti kurmayacağız da turşu mu kuracağız?

Yavuz Ağıralioğlu: Memlekette bu kadar dert varken parti kurmayacağız da turşu mu kuracağız?

Hindistan’da Muson yağmurları sel felaketine yol açtı: 2 günde 30 kişi öldü

Hindistan’ın kuzeydoğusundaki birçok eyalette etkili olan muson yağmurları nedeniyle son 2 günde 30 kişi hayatını kaybetti. Yetkililer, ölümlerin ülkenin kuzeydoğusundaki Assam, Arunaçal Pradeş, Meghalaya, Manipur ve Mizoram eyaletlerinde yaşandığını belirtti.

Yeğenini kurtarmak isterken felaketi yaşadı

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde Atatürk Baraj Gölü’nde boğulma tehlikesi geçiren yeğenini kurtarmak için suya giren Nazif Canbolat (45), boğuldu. Canbolat’ın yeğeni ise çevredekiler tarafından kurtarıldı.

8 bin liraya banka hesabını kullandırdı, gelen 150 bin lira dolandırıcılık parasıyla tutuklandı

Mardin’de 8 bin lira karşılığında banka hesabını arkadaşına kullandırtan Ömer Marık (18), gelen 150 bin TL nedeniyle yürütülen bir soruşturmada ‘Dolandırıcılık’ suçundan tutuklandı. Marık’ın avukatı Gurbet Bilbay son bir haftada buna benzer 7 dosya geldiğini belirterek, “Yardım etme bahanesiyle hesapları kiralayıp, çok büyük paralar kaldırıyorlar. Hesabını kiraya verenler cezaevinde, asıl suçlular olan bu işi örgütleyip paraları yiyenler ise dışarıda” dedi.

Ali Sürmeli’den şaşırtan Türkçe itirafı

Usta oyuncu Ali Sürmeli, Almanya’da katıldığı Bingöllüler Gecesi’nde konuştu. Sürmeli, çocukken evde Zazaca, dışarıda Kürtçe konuşulduğu için Türkçeyi öğrenmekte büyük güçlük yaşadığını itiraf etti.