İsrail’in Gazze’deki saldırılarında El-Avde Hastanesi müdürü ve 6 sağlık personeli yaralandı

İsrail Ordusu El-Avde Hastanesi Çevresine Bombalı Saldırı Düzenledi, 6 Sağlık Personeli Yaralandı

Gazze Şeridi’nin kuzeyinde bulunan El-Avde Hastanesi çevresine düzenlenen bombalı saldırılarda hastane müdürü ve 6 sağlık personeli yaralandı. Sağlık kaynaklarına göre, İsrail ordusu, patlayıcılarla dolu robotunu Tel ez-Zater Mahallesi’nde bulunan hastanenin çevresinde patlattı. Bu saldırı sonucunda Hastane Müdürü Muhammed Saliha ve 6 sağlık personeli hafif ve orta derecede yaralandı, hastanenin bazı bölümleri zarar gördü.

Geçtiğimiz 23 Aralık’ta İsrail’in hastane çevresini bombalaması sonucu, hastanenin ilaç deposunda yangın çıkmıştı. El-Avde Hastanesi yönetimi, sürekli tıbbi malzemelerin tükenmesi ve elektrik kesintileri yüzünden hizmet vermekte zorlandıklarını belirtti. Bu durumun hastalara ve yaralılara gereken sağlık hizmetini ulaştırmayı engellediğini ifade etti. (AA)

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?

Related Posts

Boluspor Yeni Sezona Hazırlanıyor

Boluspor, yeni sezon kamp çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Çift antrenman yapılıyor.

Galatasaray Taraftarları’ndan Anlamlı Bağış

Salihli’deki Galatasaray Taraftarlar Derneği, engelli gence akülü sandalye hediye etti.

Özgür Özel paylaştı: Ferdi Zeyrek’in kızı, baba mesleği için YKS’de gerekli puanı aldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaşamını yitiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in kızının sınav sonucuna ilişkin paylaşım yaptı. Özel, Nehir Zeyrek’in baba mesleğini yapabilmek için gerekli puanı aldığını söyledi.

Eyyübiye’de Motosiklet Hırsızlarına Operasyon

Şanlıurfa Eyyübiye’de düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı, birçok çalıntı motosiklet ele geçirildi.

Ahmet Hakan’dan Ayşe Barım ve Murat Çalık çağrısı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, ‘Beyaz Toros’la ancak Erdoğan hedef alınır’ başlığıyla bir yazı kaleme aldı. Ahmet Hakan’ın yazısında Adli Tıp Kurumu’nun Ayşe Barım ve Mehmet Murat Çalık için “insan hayatını dikkate alarak en doğru raporu vereceğinden yüzde yüz eminim” ifadelerini kullandı.

Selin içinde yayın yapan muhabir akıntıya kapıldı

Pakistan’ın Pencap eyaletinde etkili olan muson yağmurlarının yol açtığı sel felaketinde can kaybı 159’a yükseldi. Yerel bir televizyon muhabiri, canlı yayın sırasında akıntıya kapıldı.