İzmir Barosu Başkanı ve genel sekreterini tehdit eden şüpheli tutuklandı

İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz ve Genel Sekreteri Zöhre Dalkıran’a Tehdit ve Hakaret Eden Şüpheli Tutuklandı

İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz ve Genel Sekreteri Zöhre Dalkıran’a tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen Türker Eriş, daha önce gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ancak bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Türker Eriş, İzmir Barosu Adli Yardım Merkezi’ne bir tüketici mahkemesinde yaşanan bir dava nedeniyle başvuruda bulunmuştu. Ancak merkez tarafından görevlendirilen avukatlar, Eriş’in tavırları sebebiyle görevi geri çevirdi. Bu durumun ardından Eriş, Baro Başkanı ve Genel Sekreteri’ne ölüm tehditleri içeren mesajlar ilettiği iddia edildi.

İzmir Barosu avukatları Yılmaz ve Dalkıran, Eriş hakkında çeşitli suçlamalarla suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığı, Türker Eriş’in gözaltına alınmasına karar verdi. Serbest bırakılmasının ardından Eriş’e konutu terk etmeme cezası verildi. Ancak bugün mahkemede tutuklandı.

Günün öne çıkan haberlerine göz atabilirsiniz:

Related Posts

TBMM Başkanı Kurtulmuş MİT Başkanı Kalın’ı kabul edecek

TBMM Başkanı Kurtulmuş MİT Başkanı Kalın’ı kabul edecek

‘Trump ve Netanyahu, Gazzelileri sürgün etmeyi görüştü’ iddiası

İsrail basını, ABD Başkanı Donald Trump ile İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu arasındaki görüşmede ateşkes müzakerelerinin yanı sıra Gazze’deki Filistinlilerin “gönüllü göç” adı altında başka ülkelere sürgün edilmesinin ele alındığını öne sürdü.

Gündüz vakti tarihi soygun: 33 ton altını göstere göstere kaçırdılar

Meksika’da silahlı bir çete, gündüz vakti durdurduğu değerli metal yüklü tırı soydu.

‘Bırakın Ekrem İmamoğlu kaçsın, siz de kurtulun’

Zafer Partisi lideri Özdağ, Özel’i CHP’nin Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Özel, “Zaten siz başarılı
belediye başkanlarının başarılı işlerinden rahatsızsınız. Bırakın kaçsınlar, siz de kurtulursunuz” dedi.

CHP Rize İl Başkanı Deniz: Ne yaparsanız yapın CHP iktidar, İmamoğlu Cumhurbaşkanı olacak

CHP Rize İl Başkanı Deniz: Ne yaparsanız yapın CHP iktidar, İmamoğlu Cumhurbaşkanı olacak

Kimse beklemiyordu, Teksas 2 saatte sular altında kaldı: 25 kız çocuğu sele kapıldı

Teksas’ta aniden bastıran sağanak, iki saat içinde kenti yok etti. En az 24 kişi hayatını kaybetti, kız çocuklarının kaldığı bir yaz kampında 25 kişi kayboldu. Yetkililer bölgede “sınırsız kaynakla” arama kurtarma başlattı.