Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Nagehan Alçı: Devlet Bahçeli, Selahattin Demirtaş’ı aradı

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin cezaevindeki eski HDP lideri Selahattin Demirtaş'ı telefonla aradığını söyledi.

Nagehan Alçı: Bahçeli, Demirtaşı Telefonla Aradı!

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı, katıldığı Habertürk TV programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin HDP’nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ı Edirne Cezaevi’nde telefonla aradığını açıkladı.

‘ERDOĞAN, BAHÇELİ VE ÖCALAN… ALLAH HEPSİNE UZUN VE SAĞLIKLI ÖMÜR VERSİN’

Selahattin Demirtaş, Gazete Duvar’a yazdığı makalesinde “Devlet Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Öcalan’ın liderlik ettiği yeni süreç, Ramazan ayına girerken ilk sonuçlarını verdi. Bu liderlere güvenenlerin yanı sıra endişe duyan kesimler de var” dedi.

Demirtaş, yazısında şu sözlere yer verdi: “Erdoğan, Bahçeli ve Öcalan… Allah hepsine uzun ve sağlıklı ömür versin. Bu üç liderin Orta Doğu barışı ve tarihi Kürt – Türk barışı için attıkları adımlar başarılı olması için elimden geleni yapacağım.”

(HABER MERKEZİ)