Ozzy Osbourne anısına Adana’da lokma dağıtıldı

Ozzy Osbourne’un Sevenleri Lokma Dağıttı

Dünyaca ünlü İngiliz rock grubu Black Sabbath’ın efsanevi solisti Ozzy Osbourne, 22 Temmuz’da vefat etti. Sanatçının hayranları, Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı Şinası Efendi Caddesi’nde bir lokma dağıtarak anma etkinliği gerçekleştirdi.

Müzik tutkunu Caner Aygün, Osbourne’un ölümünden derin üzüntü duyduklarını belirterek, “Onun anısına lokma dağıttık. Bundan sonra her yıl ölüm yıldönümünde bu etkinliği tekrarlamayı planlıyoruz. Heavy metalin kralı olarak nitelendirebileceğimiz bir sanatçıydı” şeklinde konuştu.

Related Posts

Sabiha Gökçen’de bir günde yedi rekor

Sabiha Gökçen Havalimanı, yolcu ve uçuş trafiğinde tüm zamanların en yoğun gününü yaşayarak bir günde yedi ayrı alanda rekor kırdı.

Bu prizleri kullanmayı hemen bırakın! Acilen toplatılıyor

Almanya’da üretilen Safety+ özellikli prizler, ölümcül elektrik çarpması riski nedeniyle geri çağrıldı. Tüketicilere kullanmayın ve iade edin çağrısı yapıldı.

Tekirdağ’da uyuşturucu operasyonunda 2 gözaltı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli gözaltına alındı.

CHP’den AKP’ye çok sert yangın tepkisi

Tüm yurtta orman yangınları devam ederken CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, “Çünkü AKP iktidarı, yangınla mücadeleyi değil makam uçağını, lüks araçları tercih etti!” ifadelerini kullandı.

Polisin ‘Dur’ ihtarından kaçtı, 23 kayıtlı suç makinesi çıktı

Sarıyer’de uygulama yaptıkları sırada polisin ‘Dur’ ihtarına uymayan şüpheliyle ekipler arasında kovalamaca yaşandı. Sarıyer Devriye Ekipler Amirliği polisleri tarafından kilometrelerce kovalanan şüpheli, yoğun trafik nedeniyle aracını bıraktı. Yaya olarak kaçmaya devam eden şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin 23 suç kaydı olduğu, iki suçtan da hakkında 13 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Husumetlilerin silahlı kavgası kanlı bitti

Malatya’da husumetlilerin silahlı kavgasında 1 kişi yaralandı.