Selçuklu Belediyesi, Cuma Buluşmaları ile Vatandaşların Taleplerini Dinliyor

Selçuklu Ilçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Selçuklu’da Hizmet Standartları Yükseliyor”

Selçuklu’nun Türkiye’nin örnek ilçelerinden biri olduğunu ve belediyecilik hizmetlerini insan odaklı bir anlayışla sürdürdüklerini belirten Selçuklu Ilçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçedeki tüm vatandaşların ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hizmet verdiklerini vurguladı.

Ahmet Pekyatırmacı, her hafta farklı bir camide düzenlediği Cuma Buluşmaları ile mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini dinlemeye devam ediyor. Son olarak Hanaybaşı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Pekyatırmacı, Cuma Namazını Hanaybaşı Alemdar Camii’nde kıldıktan sonra vatandaşlarla sohbet etti. Cuma Buluşmaları, Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, AK Parti Selçuklu Ilçe Başkanı Arif Bağcı, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katılımıyla gerçekleşti.

“Mahallelerimizin Nabzını Tutuyoruz”

Selçuklu’nun her geçen gün hizmet standardının yükseldiğine dikkat çeken Başkan Pekyatırmacı, “Eğitim, sağlık, spor ve tarihi varlıkların korunması gibi farklı alanlarda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hizmet üretiyoruz. Altyapı çalışmalarından yeşil alan düzenlemelerine kadar birçok alanda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Mahallelerimizdeki ihtiyaçları yerinde tespit etmek ve hemşehrilerimizle güçlü iletişim kurmak adına Cuma Buluşmaları önemli bir platform sağlıyor. Bu buluşmalar, vatandaşlarımızın görüşlerini alarak hizmetlerimizi daha da iyileştirmemize yardımcı oluyor. Tüm bu süreçte bize destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. – KONYA

Related Posts

Şezlong kavgasında kan aktı: Baltayla öldürdü, kaçarken yangın çıkardı

Çeşme’de iki site görevlisi şezlong yeri nedeniyle tartıştı. Kavgaya dönen tartışmada Soner Boztepe, başına aldığı balta darbesiyle hayatını kaybetti.

Bingöl’de İstihdam Toplantısı Yapıldı

Vali Usta başkanlığında istihdam ve mesleki eğitim konuları ele alındı, projeler değerlendirildi.

Emine Erdoğan, Ümraniye Çevre Şenliği’nde Sıfır Atık Bilincine Dikkat Çekti

Emine Erdoğan, Ümraniye’deki Çevre Şenliği’nde çocuklarla birlikte atölyelere katılarak çevre bilincinin önemini vurguladı. DOA makinesine geri dönüştürülebilir atık atan Erdoğan, ‘Sıfır Atık bir kampanya değil, bilinçli bir yaşam tarzı’ diyerek mesajını iletti.

Kartalkaya davasında Kültür ve Turizm Bakanlığı 3 bürokrat için soruşturma izni verdi

Kartalkaya’da 78 kişinin hayatını kaybettiği otel yangını faciasına ilişkin dava sürerken Kültür ve Turizm Bakanlığı 3 bürokrat için soruşturma izni verdi.

Trabzonspor Yaz Kampı Tamamlandı

Trabzonspor Futbol Okulları Yaz Kampı’na 39 takım katıldı, ödüller efsane oyuncu Necati Özçağlayan’dan alındı.

Alaşehir’de Kenevir Operasyonu

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde 2.903 kök kenevir ve 8.820 gram esrar ele geçirildi, 2 kişi serbest.