Tekirdağ’da feci kaza! Emniyet kemeri hayat kurtardı

Muratlı’da Meydana Gelen Kaza Sonucu 2 Kişi Yaralandı

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde yaşanan trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kazada takla atan araçtaki yolcuların hayatını emniyet kemeri kurtardı.

Kaza, gece saatlerinde İstiklal-Kurtpınar OSB Mahallesi’nde gerçekleşti. H.K. yönetimindeki 06 CTH 369 plakalı cip, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu önce orta refüje, ardından aydınlatma direğine çarparak takla attı. Sürücü H.K. ve araçta bulunan yolcu H.B.Ü., araçtan kendi çabalarıyla çıkarak ambulansla Muratlı Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne sevk edildi.

Araç kullanılamaz hale gelirken, emniyet ekipleri kaza bölgesinde güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ve Tredaş ekipleri de önlem amaçlı hazır bekletildi.

Öte yandan, yaralamalı trafik kazasıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Gazze gıda fiyatları yüzde 500’den fazla arttı

Yardımların ve ürün girişinin engellenmesi nedeniyle Gazze’de temel gıda maddelerinde fiyatların yüzde 527 arttığı kaydedildi.

Fransa’da Müslüman genç camide öldürüldü: Başbakandan sert tepki

Fransa Başbakanı Bayrou, Müslüman gencin camide namaz kılarken öldürüldüğü saldırıyı “İslam karşıtı alçaklık” olarak nitelendirdi, çok sayıda siyasetçi olaya tepki gösterdi.

Hafif ticari araç TIR’a arkadan çarptı: Bir ölü

Sakarya’nın Geyve ilçesi D-650 kara yolunda hafif ticari araç TIR’a arkadan çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Aydın’da trafik kazası: Bir can kaybı

Aydın’da meydana gelen trafik kazasında devrilen otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi.

Mahalleyi koku sardı, ekipler alarma geçti

Kocaeli’de mahalleyi saran koku ekipleri alarma geçirdi. Kokunun bir fabrikadan geldiğini tespit eden ekipler, kokunun kaynağının fabrikadaki bir malzeme olduğunu belirledi.

Ağızlıksız pitbullu başka köpeklerin üzerine saldı: Sahibine para cezası

İstanbul Bakırköy’de bir kişi, ağızlıksız dolaştırdığı pitbullu diğer köpeklerin üzerine saldırdı. Sahibine 6 bin 923 lira para cezası verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir