Vatandaş bol bol yesin diye kilosu 70 liradan satılıyor

Sinop Balıkçıları Bol Balık Avladı, Kilosu 70 TL

Sinop, Türkiye’nin önemli balıkçılık merkezlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Son günlerde denize açılan balıkçılar, kasalar dolusu balık avlayarak limana dönüş yapıyor.

1 Eylül 2024’te başlayan balık avcılığı sezonu oldukça bereketli geçiyor. Sezonun başlangıcında bol miktarda palamut avlayan balıkçılar, şu anda ise istavrit ve mezgit avına devam ediyorlar.

Kilosu 70 TL

Sinop’tan getirilen balıkların bir kısmı tezgahlarda kilosu 70 TL’ye satılırken bir kısmı da farklı şehirlere gönderiliyor. Balıkçı Mehmet Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, palamut avının bol olduğu sezonun kendileri için oldukça iyi geçtiğini belirtti.

Hamsi avcılığının da beklentilerin üzerinde olduğunu vurgulayan Şahin, “Sezon çok şükür iyi geçiyor. Palamut bol ve hamsi de beklentilerin üzerinde av veriyor. Şu anda istavrit bol avlanıyor, vatandaşlarımız da bol bol tüketiyor.” dedi.

Şahin, yaşanan bolluk sayesinde maliyetlerini karşılamanın onları mutlu ettiğini de belirtti. Sinop balıkçıları, bol balık avladıkları bu sezonun keyfini çıkarıyorlar.

Related Posts

Yunanistan’da orman yangını: 5 ev ve üzüm bağları zarar gördü

Yunanistan’da orman yangını: 5 ev ve üzüm bağları zarar gördü

Girit Adası’nda yangın: 5 kişi yaralandı, evler zarar gördü

Türkiye’de devam eden orman yangınlarının yanısıra Yunanistan da orman yangınlarıyla boğuşuyor. Girit Adası’nda yerleşim yerlerine sıçrayan yangında kimi binalar zarara uğrarken 5 kişinin yaralandı.

Uçakta ortaya çıktı! Tam 60 santimetre u

Melbourne’den Brisbane’e gitmek üzere hazırlanan uçakta yük bölümünde yılan bulunması, uçuşun yaklaşık 2 saat gecikmesine neden oldu.

Trump: İsrail, Gazze’de 60 günlük ateşkesi kabul etti

Trump: İsrail, Gazze’de 60 günlük ateşkesi kabul etti

Ankaralılar dikkat! Bu yollar trafiğe kapatılacak

Ankara Emniyet Müdürlüğü, kentte bazı yolların yarın saat 14.00’ten itibaren araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.

Shakira ile Epson arasında ilham verici ortaklık

Küresel baskı ve projeksiyon teknolojileri lideri Epson, dünyaca ünlü müzik yıldızı, girişimci ve yenilikçi kişiliğiyle tanınan Shakira’yı Orta Doğu, Türkiye, Afrika, Orta Asya ve Batı Asya META-CWA bölgeleri için resmi marka elçisi olarak duyurdu. 1 …