İstanbul, Berlin’i ikiye katladı

Havaalanlarında Fiyatlar Uçuyor: İstanbul Havalimanı Zirvede!

Havaalanlarında gıda ürünlerinin normalden daha yüksek fiyatlara satıldığı biliniyor. İtalyan Corriere della Sera gazetesi, Avrupa’daki 17 havaalanındaki astronomik fiyatları listeledi. Bu listeyle birinciliği İstanbul Havalimanı aldı ve en yakın rakibi Berlin Havalimanı’nı ikiye katladı.

İstanbul Havalimanı’nda Rekor!

Listeye göre, İstanbul Havalimanı’nda en pahalı sandviç 16,50 euro (yaklaşık 600 TL) iken, en ucuz sandviç ise Londra’daki Luton Havaalanı’nda 7 euro (yaklaşık 250 TL) olarak karşımıza çıkıyor. Kahve fiyatları da benzer şekilde dikkat çekerken, İstanbul Havalimanı’nda bir cappuccino için ortalama 9 euro (yaklaşık 330 TL) fiyat belirlenmiş. En ucuz cappuccino ise Palermo Havaalanı’nda 2 euro (yaklaşık 75 TL) olarak listelenmiş.

Araştırmaya göre, yarım litrelik su şişesinde rekor İstanbul Havalimanı’nda 6 euro (yaklaşık 220 TL) ile kırılmış. İstanbul’u takip eden Berlin’de su 5,9 euro, Londra Luton Havaalanı’nda ise 4,5 euro (yaklaşık 160 TL) olarak fiyatlandırılmış.

Odatv.com

Related Posts

Kadir astsubaydan acı haber: Halı saha maçı sonrası yaşamını yitirdi

Tunceli’de görev yapan Astsubay Üstçavuş Kadir Açar, halı saha maçı sonrası fenalaştı. Hastaneye kaldırılan Açar, kurtarılamadı.

Medvedev’den Finlandiya ve İsveç’e gözdağı: Rusya için hedef haline geldiler

Rusya’nın eski devlet başkanlarından Medvedev, NATO’nun yeni üyelerinin artık “kendilerine düşman bir bloğun” parçası haline geldiğini ve otomatik olarak silahlı kuvveltlerin hedefi olduklarını söyledi.

Sezgin Tanrıkulu, Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti: ‘Sağlığı yerinde, morali yerinde…’

CHP’li Sezgin Tanrıkulu, tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Tanrıkulu, “Aradan 40 gün geçmiş, ortalama bir gözlemciyi ikna edebilecek hiçbir delil ortaya konamadı şimdiye kadar ve yeni operasyonlarla hukuk dışı delil üretme çabaları var” dedi.

Aydın’da Tralleis Antik Kenti yakınlarında “oda mezar” bulundu

Aydın’ın Efeler ilçesindeki Tralleis Antik Kenti’ne yakın bölgede belediyenin yenileme çalışmaları sırasında bulunan insan kemiklerine ilişkin yapılan kazılarda “oda mezar” bulundu, Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen bulgular Aydın Müzesi’ne götürüldü.

Maç biter bitmez taraftarlar birbirine girdi

Balıkesir’de karşılaşma sonrası iki takım taraftarı arasında kavga çıktı.

Gazze gıda fiyatları yüzde 500’den fazla arttı

Yardımların ve ürün girişinin engellenmesi nedeniyle Gazze’de temel gıda maddelerinde fiyatların yüzde 527 arttığı kaydedildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir