Rusya Kiev’i vurdu: En az 2 ölü, 54 yaralı

Rusya’nın Kiev’e Yaptığı Saldırıda Hayatını Kaybedenler Var

Rusya ile Ukrayna arasında barış anlaşması umutları sürerken, Kiev Askeri İdaresi’nden yapılan açıklamaya göre Rusya, Kiev’e gece saatlerinde dronlar, güdümlü füzeler ve balistik füzeler ile geniş çaplı saldırılar düzenledi.

Kiev Askeri İdaresi Başkanı Tymur Tkaçenko, saldırıların sonucunda birçok konutta yangın çıktığını, araçların ve ticari yapıların hasar gördüğünü belirtti. Ayrıca, füze ve dron parçalarının birçok bölgede bulunduğu da açıklandı.

Kiev Belediye Başkanı Vitali Kliçko ise saldırıda en az 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 1 kadın ve 6 çocuğun da aralarında bulunduğu 54 kişinin yaralandığını duyurdu. Kliçko, 38 kişinin hastaneye kaldırıldığını ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Related Posts

‘Bırakın Ekrem İmamoğlu kaçsın, siz de kurtulun’

Zafer Partisi lideri Özdağ, Özel’i CHP’nin Genel Merkezi’nde ziyaret etti. Özel, “Zaten siz başarılı
belediye başkanlarının başarılı işlerinden rahatsızsınız. Bırakın kaçsınlar, siz de kurtulursunuz” dedi.

CHP Rize İl Başkanı Deniz: Ne yaparsanız yapın CHP iktidar, İmamoğlu Cumhurbaşkanı olacak

CHP Rize İl Başkanı Deniz: Ne yaparsanız yapın CHP iktidar, İmamoğlu Cumhurbaşkanı olacak

Kimse beklemiyordu, Teksas 2 saatte sular altında kaldı: 25 kız çocuğu sele kapıldı

Teksas’ta aniden bastıran sağanak, iki saat içinde kenti yok etti. En az 24 kişi hayatını kaybetti, kız çocuklarının kaldığı bir yaz kampında 25 kişi kayboldu. Yetkililer bölgede “sınırsız kaynakla” arama kurtarma başlattı.

Çubuklu – İstinye arabalı vapur hattı kaldırıyor

İBB’ye bağlı Şehir Hatları, İstinye-Çubuklu arabalı vapur hattının 31 Temmuz itibarıyla hizmet vermeyeceğini açıkladı.

Son dakika… Erdoğan’dan CHP’ye: ‘Bekle, sabret…’

Son dakika haberi… Azerbaycan dönüşü uçakta soruları yanıtlayan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatandaşım sokak eylemlerinin ancak bölücülere, darbecilere hizmet edeceğini biliyor. CHP yöneticilerine tavsiyem sabredip, bağımsız yargının kararlarını beklemeleri yönünde” dedi. DEM Parti görüşmesi öncesi “silah bırakma” sorusuna da yanıt veren Erdoğan, “Bizler silah bırakma konusunun takipçisiyiz. Gerek Dışişleri Bakanlığımız gerek Milli İstihbarat Teşkilatımız süreci takip ediyor” dedi.

Cumhur İttifakı’nda alarm zilleri: Küçük ortaktan ittifakı sarsacak sözler

Geçtiğimiz hafta yeni Anayasa ve terör örgütü PKK’ya dair açıklamalarıyla ittifakına mesaj gönderen BBP lideri bu kez maaş zamlarını eleştirdi.